Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Vario otirači

ACO Vario naziv je za vanjske i unutarnje otirače koji se ugrađuju u ravnini poda, a namijenjeni su za sve objekte koji prljavštinu žele zadržati vani. Za poslovne i privatne namjene.

ACO otirači sakupljaju prašinu i kamenčiće, lako se čiste te uljepšavaju izgled ulaznog prostora, a mogu se kombinirati unutarnji i vanjski otirači. Vanjski ACO Vario Outdoor otirač eliminira grubu prljavštinu i vlagu, dok unutarnji ACO Vario Indoor uklanja finu prljavštinu. Kako bi se spriječilo spoticanje, otirači se ugrađuju u razini poda, a sama površina otirača je protuklizna. Umetci mogu biti gumeni, pocinčani ili tekstilni, a nudimo i mogućnost individualnog graviranja po želji, od obiteljskog prezimena do pozdrava dobrodošlice, sigurno niti jednog gosta neće ostaviti ravnodušnim.

ACO Vario pokrovne rešetke i umetci

Nakon što se pripremi ležište od sitnog šljunka tako da se gornji rub otirača nalazi na istoj visini kao okolno popločenje, postavlja se kadica od polimerbetona uz dodatno poravnanje. Postoji mogućnost priključka kadice na odvod za koji se prethodno mora postaviti potrebna instalacija.

Na kadicu se postavi željena pokrovna rešetka, te se nastavlja s polaganjem završne obloge.