Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Arena Grand Kažela Kamp****

Višestruko nagrađivan kamp za odmor tijekom cijele godine


Smješten na idiličnoj lokaciji u Istri, na samoj obali Jadranskog mora, kamp Kažela savršen je izbor za opuštajući odmor. U prirodnom okruženju uz predivnu plažu dugu dva kilometra, gosti mogu uživati i u dva bazena - uz središnji bazen sa 600 kvadrata vodene površine, prostranim sunčalištem, akvaganom i malim dječjim bazenom, usred novog naselja kamping kućica izgrađen je još jedan, neobično izdužen, tzv. Infinity relax bazen na više od 400 kvadrata. Bazene su ispunjeni desaliniziranom morskom vodom, za što su građene posebne pumpne stanice. Uz središnji bazen pozicionirani su restorani, mali amfiteatar za večernje programe, dječje igralište, animacijski i drugi zabavni sadržaji.

ACO rješenja na projektu

Na izgradnji Kampa Arena Grand Kažela prisutni smo od samog početka, tijekom obje faze građenja koje su se odvijale tijekom 2019. i 2020. godine.

Linijska odvodnja Multiline kanalima s atraktivnom uzdužno prečkastom rešetkom dočekuje goste ispred recepcije kampa, dok su XtraDrain kanali s elegatnim SlotTop rasporom ugrađeni na ostalim uređenim površinama kampa kao što su sunčališta.


Na terasama restorana ugrađena je elegantna Slot 8 odvodnja uskim rasporom. ↓

U kampu je 1.471 parcela za one koji dolaze kamperima i sa šatorima te 209 mobilnih kućica najnovije generacije koje mogu primiti do pet osoba, klimatizirane su, s besplatnim pristupom internetu, namještenom natkrivenom terasom i prostranom okućnicom s ležaljkama te parkirnim mjestom.

Na ostalim uređenim površinama kampa kao što su sunčališta diskretno su se stopili i pristupni TopTek Uniface poklopci. ↓