Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO. we care for water

Proizvodimo odvodne sustave preradom polimerbetona, nehrđajućeg čelika, plastike, lijevanog željeza i armiranog betona. Budući da proizvode stvaramo unutar ekološki prihvatljivih procesa, te ih potom kreativno iskoristimo, ACO proizvodi zadovoljavaju up-to-date zahtjeve za tehničke inovacije, ekonomične primjene i održive gradnje.

Početkom 80-tih godina Hans-Julius Ahlmann nastavlja posao svog ujaka te pokreće rast, diverzifikaciju i internacionalizaciju tvrtke ACO. Kao vodeći partner 2012. mu se pridružuje i njegov sin Iver koji zajedno predstavljaju sadašnjost i budućnost ACO Grupe.

Postoji još jedan čimbenik koji karakterizira ACO snagu: smatramo da je komunikacija presudan parametar za uspjeh tvrtke. Uz intenzivno upravljanje znanjem, koristimo svaku priliku za povezivanje i razmjenu kreativnosti, znanja i iskustva u svijetu, koje rado dijelimo sa partnerima i klijentima.

ACO Akademija

Kreativni rad uspijeva bolje u kreativnom okruženju. Umjetnost je stoga sastavni dio ACO korporativne kulture.

Jedna od najvećih izložbi moderne umjetnosti u Europi nastala je u Büdelsdorfu, na prostoru bivše ljevaonice željeza Carlshütte koja je u vlasništvu ACO-a od njegovog osnutka 1827. godine.
Izložba pod nazivom NordArt uspješno djeluje od 1999. te svake godine okuplja više od 200 međunarodnih umjetnika koji na više od 22.000 m2 unutarnjeg i 80.000 m2 vanjskog prostora izlaže svoje umjetničke radove, skulpture, instalacije.

NordArt

ACO je u Hrvatskoj prisutan pune 23 godine pod nazivom ACO Građevinski elementi d.o.o. Izrazito smo ponosni na sva dostignuća, u svakom projektu dajemo maksimalno od sebe i zajedno se veselimo svakom novom izazovu.

ACO Team