Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Zonar Zagreb

Impresivna rekonstrukcija za istinski urbani odmor

Smješten u fizičkim okvirima bivšeg hotela Panorama, hotel Zonar Zagreb doživio je potpunu i ultramodernu rekonstrukciju koja ga izdvaja kao novo urbano i poslovno središte grada. Ovaj potpuno novi hotelski koncept uređen u industrijskom stilu omiljeno je i kvartovsko središte neobaveznih druženja, a ono što ga posebno krasi je veliki rooftop bazen na krovu sa spektakularnim panoramskim pogledom na grad.

Hotel Zonar Zagreb pripada Maistra City Vibes brendu hotela osmišljenom za istinski gradski odmor u Zagrebu koji spaja srednjoeuropsku poslovnost i mediteransku opuštenost. Zahvaljujući sinergiji arhitekata iz Studija UP, likovnog umjetnika i dizajnera Silvija Vujičića te identitet hotela za čiji je dizajn zaslužna agencija Bruketa&Žinić&Grey, Zonar je nedvojbeno postao novo 'it' mjesto u Zagrebu.

ACO rješenja na projektu

Uz dugogodišnje međunarodno iskustvo, ACO nudi opsežan portfelj proizvoda i usluga za primjenu unutar hotela kao i rješenja za uređenje okoliša hotelskog kompleksa.

Izrađen od kompozitnog materijala iznimno visoke kvalitete XtraDrain sustav kanala odabran je za odvodnju otvorene terase u prizemlju hotela. Uz atraktivnu protukliznu Microgrip pokrovnu rešetku od istog materijala, sustav se savršeno uklopio u moderno oblikovanje terase.

Uz staklenu ogradu ili na lounge terasi s detaljima u istoj, crnoj boji - sustav odvodnje postaje i vizualno ugodan dizajnerski element na površini. →

„Hotelu Zonar Zagreb pristupili smo kao neponovljivom zadatku jer kod nas rutina kod koncipiranja ne postoji. Prilikom rekonstrukcije postojećeg hotela, zamišljali smo aktere, moguće scenarije događaja, metamorfoze korištenja kao i razvoj kroz vrijeme.“

Lea Pelivan, Studio UP

Maistra City Vibes

Brend Maistra City Vibes su urbani hoteli u središtu Zagreba, osmišljeni kako bi svojim gostima pružili suvremeno iskustvo povezivanja s ljudima i gradom.

Hotelu Zonar Zagreb dodjeljeno je Best Brand Award - priznanje za zanimljiv i pamtljiv identitet koji komunicira temeljne vrijednosti i odjekuje među ciljnom publikom.
Dizajn identiteta Zonara, inspiriran brzinom suvremenog života, potpisuje Bruketa&Žinić&Grey.

________________________________________________________

Poseban naglasak u hotelu Zonar stavljen je na food & beverage segment gdje gosti imaju čak dva restorana na odabir, a kako se radi o odvodnji u najosjetljivijem području po pitanju higijene i zdravlja gostiju, ACO odvodna rješenja u kuhinji bila su logičan odabir. Birani su kvalitetni, higijenski dizajnirani Tray kanali i FHD podni slivnici koji slijede našu HygieneFirst filozofiju. ↓


Pristupni poklopci TopTek Solid izvedeni od protukliznog nehrđajućeg rebrastog lima ugrađeni su u okolišu hotela za pristup prepumpnim stanicama i sabirnim oknima. Izvedeni su u vodotijesnoj i plinotijesnoj izvedbi.

Za odvajanje masnoća iz različitih kuhinja hotela, u okolišu objekta ugrađeni su Lipumax separatori. U prometnim površinama je ugrađen Lipumax-C separator od armiranog betona, a u zelenim površinama Lipumax-P izrađen od PEHD-a.

ACO proizvodi na projektu


ACO Hotels & Resorts

Kvaliteta, funkcionalnost i sigurnost ACO proizvoda za sva mjesta primjene: saznajte koja sve odvodna rješenja nudimo za Hotele i Resorte. Slijedite POVEZNICU.