Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Kamp Veštar

Jedan od najboljih kampova u Istri s moderno opremljenim parcelama samo nekoliko metara od mora


Kamp Veštar**** smješten je uz plažu 5 km južno od Rovinja i pruža pogled na otočje oko Rovinja. Poznat po pješčanoj plaži i mirnoj uvali s raznovrsnim sadržajima za odmor i rekreaciju.

Plaži je dodijeljena međunarodna Plava zastava za kvalitetu usluge, čistoću mora i obale, sigurnost te opremljenost i uređenost plaže. Dobitnik je nekoliko važnih nagrada za kvalitetu, posjeduje bazen i grijane sanitarije. Kamp može ugostiti 2 100 gostiju kojima pruža jutarnji rekreacijski program te dnevne sportske aktivnosti, uključujući odbojku, tenis, razne vodene sportove, najam bicikala, pedalina, a tu je naravno i večernji animacijski program za odrasle.

ACO rješenja na projektu

U kampu smo ugradili proizvode na dva sanitarna čvora gdje su birani sustavi odvodnje od nehrđajućeg čelika za maksimalni stupanj higijene za goste kampa, kao i za jednostavnije održavanje. Od kupaonskih slivnika, tuš kanalica, modularnih linijskih kanala, pristupnih poklopaca - sve je podređeno higijenskoj odvodnji u objektu.

Hygiene First simbolizira posvećenost ACO-a ultimativnim higijenskim performansama. Pri izradi svojih proizvoda ACO strogo vodi računa o higijenskim zahtjevima i načelima dizajna koje podni odvodi trebaju ispunjavati za potpunu higijensku efikasnost opreme.


Na vanjskim površinama linijska odvodnja rješena je XtraDrain kanalima od kvalitetnog polipropilena.

ADAC* dodijelio Kampu Veštar Superplatz oznaku za 2022. godinu za ispunjene stroge kriterije ADAC inspektora u pet kategorija: uređenost kampa, mogućnost kupanja za goste, slobodno vrijeme, opskrbljenost kampa te sanitarije.

*Njemački autoklub koji danas okuplja više od 18 milijuna članova najveći je autoklub s najbogatijom bankom podataka o kampovima u Europi koji posebnu pozornost pridaje kampiranju.