Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Podrum

Uslijed klimatskih promjena kojima smo zahvaćeni posljednje desetljeće, sve je više obilnijih kiša i poplava koje mogu prouzročiti znatno veće materijalne štete u našim podrumskim prostorijama nego što očekujete. Osim uništenih zidnih i podnih obloga, drvenih vrata i okvira, tu se mogu naći i stare uspomene, fotografije, ili namještaj i kućanski aparati.

ACO je razvio poseban i kompletan sustav koji Vam omogućuje da zaštitite i oživite svoje podrumske i suterenske prostorije, te ih pretvorite u nove i korisne prostorije sa dovoljno svjetla i topline koji su neophodni za život „pod zemljom“. Sustav se sastoji od svjetlosnih okana, podrumskih prozora te podnih slivnika sa nepovratnim ventilima.

Visokokvalitetni prozori od PVC-a opremljeni su izolacijskim staklima i predstavljalju jednostavno rješenje za podrumske i pomoćne prostorije.

Svjetlarnici služe za dovođenje više svjetla u podrumske prostorije. Uz čvrstu konstrukciju od polipropilena nudimo i velik izbor standardnih veličina i pokrovnih rešetki.

Podni slivnici s integriranim nepovratnim zaklopkama služe za sprječavanje povrata otpadne vode natrag u podrumske prostorije zbog preopterećene kanalizacije.

ACO Junior slivnici

INSPIRACIJE: Pametno iskorišteni podrumski prostori

Sakupili smo neke od najinteresantnijih ideja za prenamjenu Vaših podrumskih prostorija.

U mnogim kućanstvima, podrumi su smatrani običnim prostorima za skladištenje starih i uglavnom nepotrebnih stvari.

U isto vrijeme, podrumi mogu biti puno više. Mjesto gdje Vaši snovi postaju stvarnost: vinski podrum, kućno kino, sauna, igraonica, soba za biljar, teretana, ured. Uz malo pametnog i dobrog unutarnjeg dizajna - sve je ostvarivo!