Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Velik broj kupaonica, profesionalnih kuhinja i spa prostorija pod jednim krovom. Zbog toga su hoteli jedni od najsloženijih objekata za projektiranje odvodnje. Dodamo li k tome visoko postavljene zahtjeve za sigurnost i udobnost gostiju te estetske kriterije - investitorima i arhitektima je potrebna profesionalna podrška i stručnost prilikom izrade sveobuhvatnog sustava odvodnje s beskompromisnom funkcionalnošću.

ACO rješenja za hotele i resorte

ACO ima dugogodišnje međunarodno iskustvo u sustavnim rješenjima za hotele. Naš opsežan portfelj proizvoda i usluga nudi primjenu u sljedećim područjima:

Krov, fasada i terase su granične površine zgrade. Njihov dizajn ne umanjuje složenost ostatka zgrade. Pogreške u projektiranju krova mogu biti opasne i mogu oštetiti zgradu...

Ne postoji druga prilika za prvi dojam. Ulazno područje hotela uvod je u cjelokupno iskustvo. Ono je obično najzahtjevnija zona zgrade gdje su estetika i lako održavanje od posebne važnosti...

Moderne visoko kvalitetne kupaonice imaju visoke zahtjeve za projektiranje i funkcionalnost. Sloboda kretanja bez prepreka i kvalitetni materijali izrade pridonose osjećaju udobnosti...

Bazeni i Spa-zone zahtijevaju posebnu pažnju u svakom detalju. Osim iznimnog dizajna i estetike koji doprinose osjećaju opuštanja, posebnu pozornost treba posvetiti sigurnosti i higijeni gostiju.

Profesionalne kuhinje su iznimno užurbana okruženja s potencijalno vlažnim i masnim podnim površinama, sa strogo postavljenim zahtjevima za higijenu, sigurnost i održavanje...

Moderni inovativni sustavi nude potpuno novu vrijednost na suterenskoj razini. Svjež zrak, prirodna svjetlost i zaštita od poplave ili vlage nude mnoštvo primjena za podrumske prostorije.

Parkirališna područja su sastavni dio bilo kojeg hotela ili javne zgrade. Oni su odlučujući čimbenik za cjelokupnu funkcionalnost zgrade, što utječe na operativnu aktivnost osoblja i udobnost gostiju.

Zelene i pješačke zone sastavni su i vrlo važan dio moderne arhitekture, ne samo za estetski izgled projekta, nego i za životnu okolinu i udobnost stanovnika.


Video ACO Solutions for Hotels and Resorts na interesantan način nudi rješenja kao pomoć prilikom projektiranja hotela i resorta. Mnoštvo inspiracija za stvaranje prepoznatljivih i jedinstvenih hotela.

ACO Solutions for Hotels and Resorts je knjiga namjenjena svima koji su uključeni u planiranje hotela, od investitora do arhitekta. Ukoliko želite svoj primjerak, stupite u kontakt s našim voditeljem hotelskih projekata.