Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Kupaonica

ACO se ponosi elegantno dizajniranim odvodnim rješenjima za kupaonice pod zajedničkim nazivom ShowerDrain. Linija zadovoljava zahtjeve mnogih projektanata i arhitekata za homogenim kupaonicama, bez promjena materijala, pragova i barijera. Dizajnerska rješenja za ovaj trend dolaze iz tradicionalne orijentalne kulture kupanja, kao i modernih luksuznih lječilišta.

Osim linijske odvodnje tu je i točkasta odvodnja podnim slivnicima s bogatom ponudom okruglih ili kvadratnih pokrovnih rešetki. Uz inovativne podne konstrukcije za jednostavniju ugradnju, nudimo i sustav podne rasvjete za impresivne svjetlosne efekte, bilo gdje unutar kupaonice.

Modularni plastični ili fleksibilni od nehrđajućeg čelika, podni slivnici jednostavno su rješenje za svaku kupaonicu ili prostor za tuširanje. Dostupne su i brojne pokrovne rešetke različitih dizajna za svačiji ukus.

ACO slivnici za kupaonice

Podne konstrukcije

Nudimo inovativne i kvalitetne ideje za jednostavniju ugradnju, atraktivnije prijelaze i LED rasvjetu za bilo koje mjesto u kupaonici. Stvorite vlastitu wellness oazu u intimi svoga doma.

ACO ShowerFloor i ACO ShowerStep

INSPIRACIJE: kako dizajnirati vlastitu kupaonicu?

Sakupili smo neke od najljepših trendova za dizajniranje i uređenje kupaonica. Inspirirajte se i prepustite ACO-ovom svijetu proizvoda.

Plavi san: klasična kupaonica s modernim elementima

Plava boja oduvijek se koristila u kupaonicama. U kombinaciji s zemljanim tonovima i bijelim zidovima kupaonica postaje osobito moderna i elegantna. Uz dodatak drveta i ukrasnih predmeta iz prirode, kupaonica postaje razigrana luksuzna oaza.


Loft: industrijski šarm u kupaonici

Kupaonice u potkrovlju moraju imati dosta otvorenog prostora, sa zidovima kao u tvornici, s metalnim i kožnim detaljima. Visoki stropovi, veliki prozori, stare relikvije, škrinje ili metalni reklamni znakovi stvoriti će pravi industrijski 'touch'.


Zen oaza: dodir Azije u kupaonici

Bambus, prirodni kamen, macha-zdjele stvoriti će azijski dodir u svakoj kupaonici, uz japanski čajni stolić od bambusa te dodatak orhideje i kojeg bonsai stabla - ona postaje hram spokoja.