Kupaonica

ACO se ponosi elegantno dizajniranim odvodnim rješenjima za kupaonice pod zajedničkim nazivom ShowerDrain. Linija zadovoljava zahtjeve mnogih projektanata i arhitekata za homogenim kupaonicama, bez promjena materijala, pragova i barijera. Dizajnerska rješenja za ovaj trend dolaze iz tradicionalne orijentalne kulture kupanja, kao i modernih luksuznih lječilišta.

Osim linijske odvodnje tu je i točkasta odvodnja podnim slivnicima s bogatom ponudom okruglih ili kvadratnih pokrovnih rešetki. Uz inovativne podne konstrukcije za jednostavniju ugradnju, nudimo i sustav podne rasvjete za impresivne svjetlosne efekte, bilo gdje unutar kupaonice.


INSPIRACIJE: kako dizajnirati vlastitu kupaonicu?

Sakupili smo neke od najljepših trendova za dizajniranje i uređenje kupaonica. Inspirirajte se i prepustite ACO-ovom svijetu proizvoda.

Plavi san: klasična kupaonica s modernim elementima

Plava boja oduvijek se koristila u kupaonicama. U kombinaciji s zemljanim tonovima i bijelim zidovima kupaonica postaje osobito moderna i elegantna. Uz dodatak drveta i ukrasnih predmeta iz prirode, kupaonica postaje razigrana luksuzna oaza.


Loft: industrijski šarm u kupaonici

Kupaonice u potkrovlju moraju imati dosta otvorenog prostora, sa zidovima kao u tvornici, s metalnim i kožnim detaljima. Visoki stropovi, veliki prozori, stare relikvije, škrinje ili metalni reklamni znakovi stvoriti će pravi industrijski 'touch'.


Zen oaza: dodir Azije u kupaonici

Bambus, prirodni kamen, macha-zdjele stvoriti će azijski dodir u svakoj kupaonici, uz japanski čajni stolić od bambusa te dodatak orhideje i kojeg bonsai stabla - ona postaje hram spokoja.