Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO DRAIN®. Estetika linije.

Pogled na odvodnju iz drugog kuta.

Što ako je oborinsku odvodnju moguće istaknuti više nego što zaista jest?

Oborinska odvodnja se često smatra nužnim zlom, bilo da je tehnički dio infrastrukture ili je jednostavno funkcionalna. Osim toga, čini se da standardi i propisi postavljaju sve strože granice. S estetskog stajališta, uloga odvodnje je često podređena i smatra se kao nešto što samo služi za rasipanje vode.

ACO s velikom ozbiljnošću pristupa ovom stajalištu koji ima značajan utjecaj na sigurnost i udobnost površina s kojih se odvodi voda. Ali što ako nešto naizgled tako jednostavno kao odvodnja može učiniti mnogo više za vas i vaše korisnike?

Što zaista čini razliku?

Gledano iz drugačijeg kuta gledanja, odvodnja je osnovni element vizualnog izgleda površine s koje oborinska voda odvodi. Nadalje, ona može postati i središnji dizajnerski element na površini.

Naravno, ukoliko su projektanti i arhitekti svjesni iznimnih dizajnerskih mogućnosti koje ACO nudi: od brojnih kombinacija do u potpunosti individualnog dizajna - imaju odriješene ruke u stvaranju bitne razlike, stvaranju nečeg jedinstvenog i izvanrednog.

Bez obzira želite li sakriti ili naglasiti elemente, imate neiscrpne mogućnosti izbora od atraktivnih standardnih rješenja do potpuno individualnih mogućnosti dizajna. U tome vam može pomoći ACO Drain Design vizualizator - jednostavno pokrenete konfigurator, odaberete željenu površinsku oblogu i provjerite koja rešetka najviše odgovara vašoj ideji.

ACO DRAIN® površine raznolike su poput arhitektonskih zahtjeva. Funkcija i estetika uvijek stvaraju jedinstven odnos. Bilo da se radi o lijevanom željezu, pocinčanom ili nehrđajućem čeliku, plastici ili polimerbetonu - ACO površine uvijek odgovaraju traženoj situaciju - ili čak dodaju estetsku vrijednost.

SlotTop uski profili sa rasporom djeluju kao dizajnerski element pri arhitektonskom projektiranju; Sideline svjetlosne staze vode oko promatrača u daljinu i pružaju orijentaciju. Freestyle individualno dizajnirani sustavi pokrovnih rešetki otvaraju prostor za vječnu inspiraciju.

Jedinstveni monolitni sustavi, bilo da se radi o KerbDrain rubnjacima s integriranom odvodnjom ili Monoblock kanalima, savršeno se sjedinjuju s površinama zahvaljujući toplim tonovima polimerbetona.

Pozivamo vas da nam se pridružite u putovanju na vrlo posebna mjesta - zahvaljujući kreativnim ACO odvodnim rješenjima.