Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Okućnica

Prvi dojam je bitan. Zeleni i otvoreni prostori oko Vašeg doma važna su estetska obilježja svakog vlasnika kuće. U tu svrhu ACO nudi estetska rješenja i istodobno Vas podržava za stvaranje suvremenog ulaznog prostora, funkcionalnog prilaza i dobro dreniranog dvorišta i terase.

Nadalje, arhitekti vole koristiti kanalice s rešetkama kao element dizajna. Trend koji sve više preuzimaju zbog naglašavanja određenih površina ili stapanja s istom.

Naš savjet: suptilne rešetke s uskim rasporom su osobito pogodne za uvođenje harmonije u cjelokupnu sliku, dok će rešetke različitih oblika i boja površine će učiniti razigranijima.

ACO Self® kanalice za linijsku odvodnju dizajnirane su za privatne namjene, čuvaju Vaš dom, vrt i pristupne ceste od kiše i prljavih voda.

ACO TopTek pristupni poklopci prilagođavaju se svakoj unutrašnjoj ili vanjskoj površini. Ispuna različitim završnim oblogama ACO pristupnim poklopcima daju izgled neprimjetnog kameleona koji se pametno stapa sa okolinom.

ACO TopTek poklopci

ACO SaKu je kanalizacijski poklopac iz polipropilena visoke čvrstoće. Isporučuje se u crnoj boji, namijenjen je privatnim rezidencijama i provozan za osobne automobile.

ACO SaKu poklopci

Inspiracije: Skladan i siguran obiteljski dom

Mjesto gdje se budite, mjesto gdje se opuštate, mjesto koje pruža sigurnost - Vaš krov nad glavom, Vaš dom. Stvaramo ga prema svojim željama, uređujemo kako nama odgovara i maksimalno ga koristimo.

Inspirirajte se našim idejama za idealan ACO dom.