Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO referentni objekti

ACO proizvodi rijetko kad su zaobišli najznačajnije svjetske i domaće građevinske objekte. Širok spektar kvalitetnih i pouzdanih proizvoda za odvodnju oborinskih voda pružaju rješenje svakom postavljenom zahtjevu, od privatnih kuća do olimpijskih stadiona.

Istražite hrvatske ACO referentne objekte pomoću tražilice koja vam nudi mogućnost pretraživanja prema nazivu i/ili grupi proizvoda ili prema vrsti objekta koji tražite. Ukoliko je dostupan, Izvještaj s referentnog objekta nudi nešto detaljnije informacije o objektu, a možete ga pročitati ili preuzeti u PDF formatu.

Međunarodne ACO referentne objekte potražite na stranici ACO Austrije: www.aco.at/internationale-referenzen/


Park kneževa, Zagreb (2022)

Na godinama zapuštenom i devastiranom prostoru između Bornine i Branimirove te Domagojeve i Erdodyjeve ulice, u suradnji s renomiranim arhitektonskim studijem 3LHD, VMD Grupa realizira stvaranje oaze življenja u samom središtu Zagreba — projekt Park kneževa.

Idi na referencu

Infobip - kampus Alpha Centauri, Zagreb (2021)

Softverska tvrtka Infobip u travnju 2022. otvorila je kampus Alpha Centauri koji predstavlja jednog od najvećih inovacijskih centara u svijetu na području IT i telekomunikacijske tehnologije čime je Zagreb i Hrvatsku čvrsto postavio na vodeće mjesto tehnološke industrije u ovom dijelu Europe.

Idi na referencu

Vinarija Kast, Ilok

Uz pomoć europskih fondova, obitelj Kovčalija izgradila je vinariju po najvišim standardima moderne enologije koja svojom funkcionalnošću, arhitektonskim rješenjima i nadahnutim uređenjem značajno odskače od prosjeka te u Ilok donosi novu ponudu i kvalitetu temeljenu na tradiciji iločkog kraja.

Idi na referencu

Centar izvrsnosti Cerovačke špilje, Gračac

U srcu Parka prirode Velebit nalaze se Cerovačke špilje, najveći i najznačajniji špiljski sustav u Hrvatskoj. U cilju približavanja ovog prirodnog fenomena široj javnosti osmišljen je projekt „Centar izvrsnosti Cerovačke špilje – održivo upravljanje prirodnom baštinom i krškim podzemljem“. Ovim projektom izgrađen je novi, suvremeni centar za posjetitelje u čijem je projektiranju, gradnji i opremanju sudjelovao i ACO.

Idi na referencu

Pelješki most (2019-2022)

Pelješki most je najvažniji hrvatski infrastrukturni projekt ikada. Gradnja mosta započeta je 2019. godine s ciljem spajanje juga Hrvatske s ostatkom zemlje. Most je svečano otvoren 26.07.2022. godine.

Idi na referencu

Matrix Office Park, Zagreb

Matrix Office Park, smješten na jednoj od najprometnijih zagrebačkih žila kucavica, čine tri suvremene poslovne zgrade u nizu, osmišljene da zadovolje zahtjeve nove generacije tvrtki, poduzetnika, klijenata i zaposlenika. Zgrade su dizajnirane u skladu s LEED Gold standardom, energetske učinkovitosti A+, a zgrada C dizajnirana je prema DGNB certifikatu.

Idi na referencu

Logističko-distributivni centar Lidl, Križ

U Poduzetničkoj zoni Križ Lidl je otvorio svoj treći logističko-distributivni centar u Hrvatskoj. Riječ je o najvećem i najvišem logističko-distributivnom centru u Hrvatskoj visine 23 metra te kapaciteta 39 tisuća paleta, a prostire se na 167.000 m2.

Idi na referencu

Trg Poljana, Šibenik (2020)

Revitalizacija središnjeg gradskog trga Poljana i izgradnja logističkog centra projekt je Ateliera Minerva d.o.o., dok je glavni izvođač radova bila tvrtka Lavčević d.o.o. Ispod trga izgrađena je i moderna garaža s tri etaže i 256 parkirališnih mjesta. Trg je postao nezaobilazno mjesto okupljanja i druženja te se pokazao i izvrsnom kulisom za glazbeno-scenska događanja.

Idi na referencu

Zrinski trg, Koprivnica

Grad Koprivnica u 2023. godinu ušao je s novim, urbanim centrom grada. Nakon godinu dana radova na rekonstrukciji Zrinskog trga i jugozapadnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića Koprivničani su oduševljeni rješenjima ukupne vrijednosti 2.134,000 milijuna eura. Ukupne površine 13.580 četvornih metara, Trg krasi puno zelenila, klupe, najsuvremenija urbana oprema, fontane, parkinzi za bicikle, solarno stablo za punjenje električnih uređaja ili romobila te novi spomenik – biciklu.

Idi na referencu

WestGate Tower & AC Hotel by Marriott, Split

Splitski velebni neboder WestGate Tower, sa svojih 135 metara visine, nosi titulu najviše zgrade u Hrvatskoj, a smjestio se uz manju, ranije izgrađenu zgradu, poznatiju kao sjedište OTP banke. Nova 27 katnica sadrži uredske prostore u jednom te AC Hotel Marriott u drugom krilu. Djelo arhitekta Otta Barića, neboder je prošle godine u Londonu osvojio i međunarodno priznanje Europen Property Award u kategoriji najboljeg arhitektonskog rješenja visokogradnje komercijalne namjene.

Idi na referencu