Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO referentni objekti

ACO proizvodi rijetko kad su zaobišli najznačajnije svjetske i domaće građevinske objekte. Širok spektar kvalitetnih i pouzdanih proizvoda za odvodnju oborinskih voda pružaju rješenje svakom postavljenom zahtjevu, od privatnih kuća do olimpijskih stadiona.

Istražite hrvatske ACO referentne objekte pomoću tražilice koja vam nudi mogućnost pretraživanja prema nazivu i/ili grupi proizvoda ili prema vrsti objekta koji tražite. Ukoliko je dostupan, Izvještaj s referentnog objekta nudi nešto detaljnije informacije o objektu, a možete ga pročitati ili preuzeti u PDF formatu.

Međunarodne ACO referentne objekte potražite na stranici ACO Austrije: www.aco.at/internationale-referenzen/


Park kneževa, Zagreb (2022)

Na godinama zapuštenom i devastiranom prostoru između Bornine i Branimirove te Domagojeve i Erdodyjeve ulice, u suradnji s renomiranim arhitektonskim studijem 3LHD, VMD Grupa realizira stvaranje oaze življenja u samom središtu Zagreba — projekt Park kneževa.

Idi na referencu

Infobip Zagreb

Infobip - kampus Alpha Centauri, Zagreb (2021)

Softverska tvrtka Infobip u travnju 2022. otvorila je kampus Alpha Centauri koji predstavlja jednog od najvećih inovacijskih centara u svijetu na području IT i telekomunikacijske tehnologije čime je Zagreb i Hrvatsku čvrsto postavio na vodeće mjesto tehnološke industrije u ovom dijelu Europe.

Idi na referencu

Pelješki most (2019-2022)

Pelješki most je najvažniji hrvatski infrastrukturni projekt ikada. Gradnja mosta započeta je 2019. godine s ciljem spajanje juga Hrvatske s ostatkom zemlje. Most je svečano otvoren 26.07.2022. godine.

Idi na referencu

Trg Poljana Šibenik

Trg Poljana, Šibenik (2020)

Revitalizacija središnjeg gradskog trga Poljana i izgradnja logističkog centra projekt je Ateliera Minerva d.o.o., dok je glavni izvođač radova bila tvrtka Lavčević d.o.o. Ispod trga izgrađena je i moderna garaža s tri etaže i 256 parkirališnih mjesta. Trg je postao nezaobilazno mjesto okupljanja i druženja te se pokazao i izvrsnom kulisom za glazbeno-scenska događanja.

Idi na referencu

Zrinski trg, Koprivnica

Zrinski trg, Koprivnica

Grad Koprivnica u 2023. godinu ušao je s novim, urbanim centrom grada. Nakon godinu dana radova na rekonstrukciji Zrinskog trga i jugozapadnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića Koprivničani su oduševljeni rješenjima ukupne vrijednosti 2.134,000 milijuna eura. Ukupne površine 13.580 četvornih metara, Trg krasi puno zelenila, klupe, najsuvremenija urbana oprema, fontane, parkinzi za bicikle, solarno stablo za punjenje električnih uređaja ili romobila te novi spomenik – biciklu.

Idi na referencu

Vinarija Miloš

Vinarija Miloš, Ponikve - Pelješac

U mjestu Ponikve na zelenom poluotoku Pelješcu obitelj Miloš vino radi već dugi niz godina i kroz nekoliko generacija. Tijekom pandemije izradili su novu, suvremenu vinariju sa više od tisuću kvadrata kojom se jako ponose.

Idi na referencu

Kamp Veštar, Rovinj (2021)

Kamp Veštar smjestio se 5 km jugoistočno od Rovinja, u mirnoj uvali sa šljunčanom plažom, čiji je jedan dio namijenjen naturistima. U uvali se još nalazi i nekoliko pješčanih i stjenovitih plaža. Kamp je renoviran u novije vrijeme te je kategoriziran s četiri zvjezdice.

Idi na referencu

Uljara Nono Remiđo, Bale (2021)

OPG priča Damira Vanđelića počela je 2007. godine uzgojem maslina za ekstra djevičansko maslinovo ulje, a proizvodnju su proširili i na uzgoj voća i povrća koje koriste i za proizvodnju rakije, likera i jabučnog octa.

Idi na referencu

Arena Grand Kažela Kamp, Medulin (2020)

Najveći kamp južne Istre, Grand Arena Kažela, ujedno i najveća investicija tvrtke Arena Hospitality Group, građen je u dvije faze (2019./2020.) te može primiti oko 5000 gostiju. Kamp nudi cjelogodišnje kampiranje, bilo na 1.471 parcela za kampere i šatore ili unutar 209 komfornih mobilnih kućica.

Idi na referencu

Kamp Njivice

Aminess Atea Camping Resort, Njivice (2020)

Jedan od najljepših kampova na otoku Krku, koji se smjestio u hladu stoljetnih hrastova tik uz more prostire se na 14 ha površine gdje svaki gost može pronaći svoj kutak za kampiranje. Uz prekrasnu plažu koja se prostire duž cijelog kampa, bogatu ponudu, dječja igrališta, luksuzne mobilne kućice, animacijski team... Aminess Atea Camping Resort postaje najpoželjnija destinacija za ljetni odmor.

Idi na referencu