Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Vitality Hotel Punta, Lošinj (2012)

Jedinstvenost Velog Lošinja - ljekovitost prirode i 120 godina zdravstvenog turizma - bila je nit vodilja za obnovu, dokategorizaciju i repozicioniranje hotela Punta. Prvi je certificirani bezglutenski i anti alergijski hotel u Hrvatskoj, a uz Health & Fitness standard te svjetski priznati Les Mills program, Vitality Hotel Punta savršeno utjelovljuje koncept Lošinja kao otoka vitalnosti.

Hotel Punta u vlasništvu je hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas te je jedan od malobrojnih hrvatskih hotela koji se mogu pohvaliti i Run friendly certifikatom jer je u potpunosti prilagođen za smještaj i boravak trkača, kao i ostalih ljubitelja aktivnoga odmora.  

ACO rješenja na objektu

Linijska odvodnja na pristupnim cestama i rampama rješena je linijskim Multiline plitkim kanalima, monolitnim Monoblock kanalima, te XtraDrain kanalima s mrežastom rešetkom. Hotelska kuhinja opremljena je higijenskim FHD podnim slivnicima iz nehrđajućeg čelika, a zamašćene otpadne vode pročišćavanju se Lipumax separatorom masnoća. U podzemnim garažama smješten je separator lakih tekućina za pročišćavanje oborinskih voda s parkirnih površina. 

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi