Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Valamar Collection Marea Suites, Poreč (2019)

Otvorenje jedinstvenog Valamar Collection Marea Suites resorta s pet zvjezdica zaokružen je segment Collection ponude u Poreču. Gradnja ove investicije od 140 milijuna kuna započela je u jesen 2018. i završena u u samo osam mjeseci. Resort je dizajniran za odmor obitelji s djecom te je ovom investicijom proširena ponuda obiteljskog odmora u Poreču gdje će gosti moći uživati u V level uslugama, luksuznim suiteovima s pogledom na more, u više od 200 četvornih metara atraktivnih bazena, novouređenoj plaži, restoranima, sportskim sadržajima i Maro ponudom za djecu svih uzrasta.

ACO rješenja na objektu

Za odvodnju oborinskih voda s vanjskih površina odabrani su Multiline, XtraDrain, Monoblock i SlotTop sustavi linijske odvodnje, te modularni Combipoint PP cestovni slivnici. Prepoznata je potreba za prilagodbom dosad prakticiranih metoda projektiranja i gradnje odvodnih sustava zbog nastalih promjena u hidrologiji (sve ekstremnije padaline) i povećanju gabarita samog objekta. Zbog ovakvih zahtjeva ugrađen je sustav za skladištenje i ispuštanje oborinskih voda - ACO Stormbrixx - koji prihvaća sve oborinske vode nastale na objektu, uz prethodno primijenjeni prikladan predtretman odnosno pročišćavanje u separatorima lakih tekućina. U kuhinjama su ugrađeni higijenski FHD kanali i slivnici, kao i Lipumax C separator masnoća.

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi