Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Tvornica Sardina, Postira - Brač (2013)

 Tvrtka Sardina d.o.o. situirana u Postirama na otoku Braču, bavi se ulovom, preradom i konzerviranjem ribe te uzgojem proizvoda marikulture na svojim uzgajalištima. Sa stoljetnom tradicijom poslovanja predstavlja jednu od vodećih hrvatskih tvrtki u sektoru ribarstva i prerade ribe, uz snažan naglasak na izvozu svojih proizvoda.

Krajem kolovoza 2013. godine otvorena je nova tvornica za preradu ribe koja se prostire na 12.136 m2, a svojim se posebnostima svrstava u jednu od najmodernijih takvog tipa u Europi.

ACO rješenja odvodnje

Tijekom projektiranja i izgradnje pružali smo konstantnu tehničku podršku projektantima i izvođačima kako bi se uskladili sa svim standardima ACO tvrtke tijekom ugradnje proizvoda. U konačnici, investitor je bio vrlo zadovoljan odabirom firme ACO kao partnera u ovom vrlo zahtjevnom projektu, radi izuzetno visoke kvalitete i funkcionalnosti proizvoda te pogotovo zbog tehničke podrške prilikom korištenja i održavanja.

Najveći zahtjevi postavljeni su u prostorima same proizvodnje zbog velikih količina vode korištenih u pripremi i obradi sirove ribe, te je za potrebe ovog projekta razvijena posebna verzija ACO Slot 20 kanala značajno većeg volumena. Na ovaj program nadovezali smo se standardnim industrijskim programom slivnika i kanala prema najvišim standardima.

Korištenjem plinotijesnih i vodonepropusnih ACO TopTek poklopaca ispunjenih betonom sa završni epoksidni premazom dobiveno je na estetici ali usklađenosti poklopca sa završnom oblogom cijelog postrojenja.

Kompletan program industrijskih ACO kanala i slivnika ispunjava sve zahtjeve HACCP koji su integrirani u sustave kontrole sigurnosti hrane u svim fazama proizvodnje i distribucije.

Za odvodnju vanjskih manipulativnih površina ugrađen je sustav ACO Monoblock, jedinstveni monolitni sustav linijske odvodnje razvijen za najviše zahtjeve u pogledu sigurnosti, trajnosti i dugovječnosti.

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi

_________________________________

Downloads