Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Boutique Hotel Alhambra, Lošinj (2015)

Luksuzan hotel Alhambra smješten u uvali Čikat na otoku Lošinju član je uspješnog hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas, Jadranka grupe. Ova rekonstruirana austrougarska građevina čini jedinstveno mjesto na kojem se duh aristokratskog vremena savršeno sjedinjuje s modernom udobnošću i vrhunskom uslugom. Zajedno s pripadajućom vilom Augustom, Alhambra je član i prestižne grupacije "Small Luxury Hotels of the World".

ACO rješenja na objektu

Linijska odvodnja na pristupnim cestama i rampama rješena je linijskim Multiline kanalima, dok je diskretna SlotTop odvodnja uskim rasporom korištena na za to traženim arhitektonskim elementima kao što su zeleni otok i instalacija vodenog zidom ispred ulaza u hotel. Na terasi hotela korišten je elegantan Slot 20 sustav odvodnje koji prati i stakleno pročelje unutarnjeg restorana. Hotelska kuhinja opremljena je higijenskim FHD kanalima i podnim slivnicima iz nehrđajućeg čelika, a zamašćene otpadne vode pročišćavanju se Lipumax separatorom masnoća. U sanitarnim prostorijama ugrađene su elegantne ShowerDrain kanalice te EasyFlow slivnici, U podzemnim garažama smješteni su separatori lakih tekućina za pročišćavanje oborinskih voda s parkirnih površina.

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi