Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Arena Grand Kažela Kamp, Medulin (2020)

Od 2020. u kampu Arena Grand Kažela u Medulinu možete boraviti tijekom cijele godine. Smješten je na idiličnoj lokaciji u Istri, na samoj obali Jadranskog mora, i savršen je izbor za opuštajući odmor u prirodnom okruženju uz predivnu plažu dugu dva kilometra s uređenim sunčalištima i kristalno čistim morem.

Gosti mogu uživati i u dva bazena - uz središnji bazen sa 600 kvadrata vodene površine, prostranim sunčalištem, akvaganom i malim dječjim bazenom, usred novog naselja kamping kućica izgrađen je još jedan, neobično izdužen, tzv. Infinity relax bazen na više od 400 kvadrata, naravno sa sunčalištem i barom u blizini. Bazene su ispunjeni desaliniziranom morskom vodom, za što su građene posebne pumpne stanice. Uz središnji bazen pozicionirani su restorani, mali amfiteatar za večernje programe, dječje igralište, animacijski i drugi zabavni sadržaji. 

U kampu je 1.471 parcela za one koji dolaze kamperima i sa šatorima te 209 mobilnih kućica najnovije generacije koje mogu primiti do pet osoba, klimatizirane su, s besplatnim pristupom internetu, namještenom natkrivenom terasom i prostranom okućnicom s ležaljkama te parkirnim mjestom.

ACO rješenja na objektu

Na izgradnji Kampa Arena Grand Kažela prisutni smo od samog početka, tijekom obje faze građenja: 2019. i 2020. godine. Linijska odvodnja ACO Multiline kanalima s atraktivnom uzdužno prečkastom rešetkom dočekuje goste ispred recepcije kampa, dok su ACO XtraDrain kanali s elegatnim SlotTop rasporom ugrađeni na ostalim uređenim površinama kampa kao što su sunčališta gdje su se diskretno stopili i prstupni TopTek Uniface poklopci. 

Za apsolutnu higijenu u kuhinji korišteni su ACO FHD 142 podni slivnici od nehrđajućeg čelika te Lipumax separatori masnoća, dok je na terasi restorana ugrađena elegantna Slot 8 odvodnja uskim rasporom. 

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi

2019 2020