Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Arena centar, Zagreb (2010)

Na jugozapadnom ulazu u hrvatsku metropolu uz impozantnu Arenu Zagreb, smjestio se najmodernijitrgovačko-zabavni centar četvrte generacije u regiji.

ACO rješenja odvodnje

ACO-ov doprinos ovom trgovačkom centru istaknuo se gotovo na svim površinama koje su imale potrebu za kvalitetnu odvodnju oborinskih voda.

ACO Inox Standard i ACO Inox slivnici izrađeni po HACCAP standardu ugrađeni su u hipermarket Interspar za odvodnju površinskih voda u prostorijama ribarnice, sanitarnim prostorijama te u prostorijama za pripremu gotove hrane. Unutar skladišnih prostora, na revizijskim oknima kanalizacijskog voda, ugrađeni su ACO TopTek plinotijesni poklopci.

ACO TopTek pocinčani plinotijesni poklopci dali su novu dimenziju šetnicama i nisu vizualno poremetili izgled samog prostora.

ACO XtraDrain plastični kanali s pripadajućim rešetkama savršeno su se uklopili u okoliš ispred objekta, te svojom površinom prikupljaju kišnu vodu koja klizi po fasadi.

Samostojeći separator masti ugrađen je za potrebe obrade zamašćenih voda iz kuhinjskih prostora, dok je koalescentni separator korišten za obradu zauljenih voda koje se slijevaju sa parkirališnih površina unutar objekta.

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi

 

________________________________

Downloads