Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Kamp Njivice

Aminess Atea Camping Resort, Njivice (2020)

Početkom listopada 2020. godine novigradska grupacija Aminess hoteli i kampovi preuzela je Njivice hoteli, kamp i resort čime je, pod novim nazivom Aminess Atea Camping Resort, uvršten među najbolje hrvatske kampove. Smješten uz samo more na otoku Krku, resort se prostire se na 14 ha površine, novouređene parcele i do 120 m2. Prekrasna plaža prostire se duž cijelog kampa i jedna je od najljepših na Kvarneru. 

ACO rješenja na objektu

Linijska odvodnja u kampu rješena je prema namjeni određenog područja, tako je ispred recepcije odabrana Hexaline kanalica od polietilena koja se izvrsno uklopila uz crne profile i staklene stijene objekta. U sanitarnim prostorijama korišteni su elegantni Slot 8 kanali s rasporom, dok je za tuš prostore odabrana ShowerDrain E+ tuš kanalica karakteristična po prirubnici za prihvat hidroizolacije i integriranoj sekundarnoj odovodnji za brzo procjeđivanje kroz difuzijske otvore. Na ravnim krovovima ugrađeni su Passavant Spin slivnici od lijevanog željeza s rešetkom od nehrđajućeg čelika za zaštitu od nečistoća. 

 

 

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi