ACO HRVATSKA

ACO SPORT nudi specifična rješenja i proizvode za sportske objekte, stadione i arene. Ovi sustavi su razvijeni da pruže maksimalnu funkcionalnost atletskih objekata bez narušavanja performansi atletičara i igrača. Bogata paleta ACO Sport rješenja zadovoljava zahtjevima svih atletskih arena - od školskih igrališta do Olimpijskih stadiona.

Sport

 


System 1000

Linijska odvodnja uz atletsku stazu u ravnim ili elementima u radijusu 36,5 m. Kanali sa rubovima jednake visine, ili jednim rubom povišenim 40 mm. Kompletan sustav sa sabirnicima.

System 1500

Linijska odvodnja sa rasporom uz atletsku stazu u ravnim ili elementima u radijusu 36,5 m. Kompletan sustav sa sabirnicima. Na kanale se nanosi sintetička obloga za atletske staze.

System 6000

Linijski kanali sa pokrovnim rešetkama i sabirnicima ili rubnjak sa integriranim sustavom za uklještenje umjetne trave.

System 7000 - elastični rubnjak

Polimerbetonski rubnjak sa zaštitnom pokrovnom oblogom od sintetičkog materijala za označavanje trkačih staza i područja za različite sportske aktivnosti.

System 7000 - pjeskolovi

Polimerbetonske kadice sa perfororanom gumenom pokrovnom rešetkom za opseg pješčanika za skokove u dalj.

System 8000

Polimerbetonske servisne šahte za kablove ili cijevi za vodu.

Sabirnici

Izljevne jedinice za čišćenje i pristup kanalima, sa PVC košarom za sakupljanje smeća i horizontalnim izljevom. Dostupni za sustave 1000, 1500 i 6000.

Pokrovna ploča

ACO Sport sustavi 1000 i 1500 mogu se pokriti sa plastičnom pokrovnom pločom. Kod sustava 1500 ploča se može ukloniti nakon atletskog događaja kako bi podloga ostala ravna za druge sportske aktivnosti.

 

Referentni objekt: Srednjoškolsko igralište, Osijek

TOP