Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Vinarija Galić, Kutjevo (2018)

Smještena u samom centru starog i pitoresknog Kutjeva, nova zgrada vinarije Galić sjajan je primjer industrijske arhitekture, senzacionalno dizajniranog interijera i najmodernije tehnologije. Uz najsuvremeniju opremu i zadnja dostignuća u svjetskoj proizvodnji, vinarija Galić proteže se na čak 3000 četvornih metara.

ACO na objektu

ACO rješenja za odvodnju dominiraju ovim impozantnim objektom od samog ulaza u vinariju gdje je poprečna odvodnja rješena Monoblock RD monolitnim kanalima, te su postavljeni TopTek pristupni poklopci ispunjeni asfaltom kao i okolna površina. ACO Slot kanali od nehrđajućeg čelika svojim slivnim otvorom od 20 mm svojom će ljepotom u detalju i besprijekornom funkcionalnoću osigurati trajno rješenje za ovaj suvremeno dizajniran prostor. Ova diskretna i elegantna linijska odvodnja proteže se kroz prostor degustacije i promocije, kao i kroz kompletnu proizvodnju. 

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi

________________________________

Downloads