Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Vinarija Belje, Kneževi Vinogradi (2010)

Vinarija Vina Belje jedna je od najsuvremenijih u čitavoj Europi. Kapaciteta je 8 milijuna litara vina, a prostire se na više od 10.000 m². Vinarija je smještena u centru vinograda čime je omogućen brzi transport grožđa tijekom berbe sa svih vinogradarskih lokacija.

ACO rješenja odvodnje

Na Vinariji Belje u suradnji s tvrtkom Projektgradnja d.d. Slavonski Brod realizirano je sljedeće: na objekt je isporučen sustav kanala ACO Inox Box/Slot, ugrađeni su na raznim pozicijama u objektu ovisno o tome da li se radi o potrebama odvodnje vode za čišćenje i održavanje objekta ili se radi o odvodnji tekućina prilikom prerade vina i čišćenja i održavanja spremnika za vino. Plinotijesni i vodotijesni TopTek poklopci su ispunjeni betonom, dok je završna obrada epoksidni premaz kao i ostala površina što je rezultat odličnog estetskog i vizualnog izgleda cijelog prostora. Naravno treba napomenuti važnost plinotijesnosti i vodotijesnosti tih poklopaca jer je vino vrlo osjetljiva namirnica koja ukoliko je izložena nekim drugim mirisima ne može postići kvalitetu koja se očekuje. Kompletan program ponuđenih odvodnih kanala i TopTek poklopaca, ispunjava sve HACCP uvjete koji predstavlja integrirani sustav kontrole sigurnosti hrane u svim fazama procesa njene proizvodnje i distribucije.

ACO DRAIN Monoblock ugrađen u svrhu odvodnje manipulativnih površina van objekta, jedinstveni je monolitni sustav linijske odvodnje razvijen za najviše zahtjeve po pitanju sigurnosti, izdržljivosti i dugotrajnosti. Izvođačima smo tijekom gradnje bili tehnička podrška kako bi se ispoštovali svi standardi tvrtke ACO tijekom ugradnje elemenata što je u konačnici pokazalo da na tehničkom prijemu objekta nije bilo niti jedne primjedbe.

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi

  • TopTek Uniface poklopci
  • Slot 20 kanali
  • Tray kanali
  • Box kanali
  • Monoblock RD200

_________________________________

Downloads