Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Valamar Isabella Island Resort, Poreč (2015)

 

Otvoren u lipnju 2015. godine, luksuzni obiteljski resort tvrtke Valamar Riviera punim nazivom Valamar Isabella Island Resort zasjao je na otoku Sveti Nikola nasuprot Poreča. Riječ je o najvećoj hotelijerskoj investiciji u 2015. godini gdje je u gradnju novih i obnovu postojećih objekata ukupno uloženo 250 milijuna kuna.

ACO rješenja na objektu

Površinska odvodnja efikasno je riješena sustavom kanala sa ACO Brickslot rešetkama sa uskim, decentnim upojnim rasporom koji se uklopio u okoliš prateći linije objekta. Na istaknutim pozicijama sunčališta bazena i prilazima površinska odvodnja naglašena je kanalom ACO Multiline sa perforiranom rešetkom koja je svojom visoko sjajnom površinom od nehrđajućeg čelika dala naglasak luksuznosti samog objekta. Istovremeno, sva okna unutar i oko objekta pokrivena su vodotijesnim i plinotijesnim ACO TopTek poklopcima u koji je ugrađena kamena ili keramička završna obloga kako bi pozicije okana bile maksimalno neprimjetne. Na prostoru parkirališta i prolaska opskrbnih vozila ugrađena je ACO Drain S kanalica sa lijevano željeznim rešetkama koje garantiraju maksimalnu nosivost uz izuzetno dugi vijek trajanja.

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi

_________________________________

Downloads