Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Uljara Nono Remiđo, Bale (2021)

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Damira Vanđelića smješteno dva i pol kilometara od Bala, vrata svojim posjetiteljima otvorilo je još 2008. godine. Na imanju je u rodu 6.500 stabala raznih sorti maslina, a tu su nadalje i nasadi 26 sorti voća, od stolnog grožđa, trešanja, nektarina, breskvi, marelica, jabuka, krušaka i smokava do raznolikog bobičastog voća. U jesen 2019. godine, kako bi zadovoljili potrebe za velikom potražnjom njihovog maslinovog ulja, počeli su s izgradnjom nove Nono Remiđo uljare na novome zemljištu. Nova uljara maslinarima nudi kvalitetnu i brzu obradu ploda. Uz pomoć i financiranje iz EU fondova nova uljara s najnovijom tehnologijom kompanije Mori TEM iz Firence, omogućuje kvalitetnije radmane i obradu maslina odmah po njihovom ubiranju, gdje su masline prerađene unutar 12 odnosno maksimalno 24 sata.

ACO rješenja na objektu

Kako smo u proteklih 20 godina postali sinonim za kvalitetnu odvodnju, a naša "HygieneFirst" filozofija predstavlja naše opredjeljenje za isporuku proizvoda za vrhunsku higijensku učinkovitost, tako su i za vrhunsku uljaru birani FHD - higijenski proizvodi za odvodnju. Uz slivnike od nehrđajućeg čelika, korišteni su i Box modularni kanali čiji koncept omogućava prilagođavanje ugrađenoj opremi i uklapanje u postojeći raspored keramike.

Za vanjsku poprečnu linijsku odvodnju biran je jedinstveni ACO Monoblock RD monolitni kanal.    

 

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi