Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Trg Bećarca, Pleternica (2019)

Trg u bojama slavonskih polja projekt je arhitekata iz ateliera Rusanov ured i predstavlja odličan primjer sklada s okolišem. U planu je i šetnica na dva nivoa uz Orljavu, Muzej bećarca, dva pješačka mosta, fontana sa špricalicama, zid za grafite, dizajnirane klupe i tržnica.

Trg i muzej bećarca u Pleternici je projekt prekogranične suradnje Grada Pleternice s općinom Tomislavgrad u Bosni i Hercegovini. Projekt pod nazivom “Kulturna ruta bećarca i gange” financiran je u iznosu od 85 posto u okviru programa INTERREG-IPA CBC. Gradu Pleternici odobrena su sredstva od 17,5 milijuna kuna u partnerstvu s općinom Tomislavgrad, Turističkom zajednicom Grada Pleternice, Poduzetničkim centrom i njihovim Kulturno-informativnim centrom.

ACO rješenja na objektu

Linijska odvodnja na trgu rješena je XtraDrain kanalima i elegantnim SlotTop profilom na površini koji prestavlja spoj funkcionalnosti i estetike.  Za odvodnju na tribinama ugrađene su plitke Multiline kanalice i atraktivna uzdužno profilna rešetka. Pristupni poklopci TopTek Uniface odabrani su radi diskretnog integriranja ispune s okolnom površinom.

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi