Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Sportska dvorana Žatika, Poreč (2008)

Sportska dvorana Žatika višenamjenska je sportska dvorana u Poreču, izgrađena za potrebe svjetskog prvenstva u rukometu 2009. godine. Dvorana je izgrađena u godini dana, a građevina je ukupne površine oko 14.000 m2 i ima ukupno oko 3.700 mjesta.

ACO rješenja odvodnje

Na samom ulazu u objekt, zbog estetskog izgleda, ugrađena je Multiline perforirana rešetka iz nehrđajućeg čelika u kombinaciji s Vario otiračima koji su odabrana zbog kvalitete materijala ali i same konstrukcije rešetke koja zadovoljava projektantske uvjete – od funkcionalnosti do estetike i izrazite trajnosti.

Odvodnja svih vanjskih površina rješena je SlotTop kanalima s rasporom, dok su velike zelene površine oko objekta popločene plastičnim Areal travnim rešetkama koje daju čvrstu podlogu na kojoj se može i parkirati, bez stvaranja neravnina. Odvodnja vanjskih površina rješena je decentnim SlotTop kanalom s rasporom, te TopTek poklopcima ispunjenim kamenim kockama za biranu završnu oblogu.

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi

_________________________________

Downloads