Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Pastoralni centar, Slavonski Brod (2019)

Kamen temeljac za izgradnju nove župne crkve i pastoralnog centra u Slavonskom Brodu položen je u listopadu 2016. godine. Grad Slavonski Brod od samog početka je dao potporu osnivanju tada najmlađe brodske župe tako što je Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji darovao zemljište za izgradnju pastoralnog centra i nove crkve, ali isto tako kontinuirano pomažući izgradnju od početka pa sve do danas.

Investitor, Župa Bl. Alojzija Stepinca. Izvođač: Projektgradnja plus d.o.o.

ACO rješenja na objektu

Vanjska linijska odvodnja rješena je ACO Hexaline sustavom, diskretnim kanalima s rasporom koji nude elegantan izgled na odabranoj površini. Pristupni plinotijesni ACO TopTek Uniface poklopci također su ugrađeni na vanjskoj površini oko objekta, a obzirom da su ispunjeni opločnicima kao i okolna površina, savršeno su se stopili s okolinom. Na svim ulazima ugrađeni su ACO Vario otirači koji su, osim lijepog izgleda, izuzetno jednostavni za čišćenje i održavanje zahvaljujući izvadivom otiraču i kadici koja ispod njega prikuplja nečistoću. 

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi