Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Novi paviljon Studentskog doma K. P. Svačića, Osijek (2020)

Studentski dom K. P. Svačića u Osijeku bogatiji je za novi paviljon koji se prostire na 17 tisuća četvornih metara i uskoro će postati dom za 796 studenata. Solarne će ćelije na krovištu i u staklenom pročelju proizvoditi struju za potrebe doma, sobe će biti klimatizirane, s brzim internetom. Nakon izgradnje paviljona slijedi uređenje okoliša zgrade, uređenje studentskog trga i parkirališta, a na samom kraju pristupiti će se završetku izgradnje čeličnog mosta, odnosno tunela obloženog staklenom fasadom, koji će spajati novi dom sa zgradom postojećeg doma.

ACO rješenja na objektu:

Odvodnja na površini trga rješena je ACO Qmax diskretnom linijskom odvodnjom s uskim upojnim rasporom na površini. Zelene površine između zgrada novog i postojećeg doma ojačane su Areal travnim rešetkama koje su ujeno postavljene i na parkiralištu, za prirodan izgled površine. Na popločenoj površini šetnice odvodnja je rješena Qmax sustavom s Q-guard uljevnim profilima od lijevanog željeza. Osim separatora nafte, ugrađeni su i TopTek Uniface pristupni poklopci.  

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi