Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Kamp Veštar, Rovinj (2021)

Kamp Veštar**** smješten je uz plažu 5 km južno od Rovinja i pruža pogled na otočje oko Rovinja. Poznat po pješčanoj plaži i mirnoj uvali s raznovrsnim sadržajima za odmor i rekreaciju.

Kamp Veštar idealno je mjesto za obiteljski odmor bez gradske buke. Plaži je dodijeljena međunarodna Plava zastava za kvalitetu usluge, čistoću mora i obale, sigurnost te opremljenost i uređenost plaže. Dobitnik je nekoliko važnih nagrada za kvalitetu, posjeduje bazen i grijane sanitarije. Kamp može ugostiti 2 100 gostiju kojima pruža jutarnji rekreacijski program te dnevne sportske aktivnosti, uključujući odbojku, tenis, razne vodene sportove, najam bicikala, pedalina, a tu je naravno i večernji animacijski program za odrasle.

ACO rješenja na objektu

U kampu smo ugradili proizvode na dva sanitarna čvora gdje su birani sustavi odvodnje od nehrđajućeg čelika za maksimalni stupanj higijene za goste kampa, kao i za jednostavnije održavanje. Od kupaonskih slivnika, tuš kanalica, modularnih linijskih kanala, pristupnih poklopaca - sve je podređeno higijenskoj odvodnji u objektu.

Na vanjskim površinama linijska odvodnja rješena je XtraDrain kanalima od kvalitetnog polipropilena.

 

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi