Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Hotel Lone, Rovinj (2012)

Hotel Lone, prvi dizajn hotel u Hrvatskoj, smješten je u park šumi Monte Mulini, najatraktivnijoj turističkoj zoni Rovinja, u neposrednoj blizini legendarnog hotela Eden i hotela Monte Mulini. Neposredno okružje hotela je jedinstven i zaštićen ansambl šume Monte Mulini u uvali Lone.

Hotel je otvoren za goste 24. lipnja 2011. godine, a u izgradnju hotela uloženo je 339 milijuna kuna, što je jedna od najvećih greenfield investicija u hrvatskom turizmu.

ACO rješenja odvodnje

Projektnim rješenjem arhitektonskog studija 3LHD predviđeno je uređenje ulaznog platoa jednosmjernom prometnicom kružnog toka prometa. Zakrivljene linije koje su se koristile u dizajniranju mnogih detalja na objektu korištene su i prilikom dizajniranja ulaznog platoa tako da je i upojna ACO SlotTop rešetka poprimila "kruškoliki" oblik. Dio ulaznog platoa predviđen je i kao privremeno parkiralište za osobna vozila i turističke autobuse. U središnjem dijelu izveden je i povišeni zeleni "otok" oko kojeg je oborinska odvodnja svedena na uski upojni kanal iz nehrđajućeg čelika širine 15 mm sustava ACO SlotTop.

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi

___________________________________

Downloads