Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Green Gold Centar, Zagreb (2012)

Green Gold novo je zagrebačko okupljalište namjenjeno široj populaciji ljudi željnoj ugodnog prostora i vrhunske zabave uz još bezbroj drugih mogućnosti koje kao Centar pruža. Green Gold Centar sastoji od sedam prekrasnih cjelina a to su: poslovni centar, trgovački centar, ugostiteljski centar, kongresno – sajamski centar, garažno – servisni centar, hotel i park.

ACO rješenja odvodnje

U okolišu objekta korišteni su ACO kompozitni XtraDrain kanali sa pocinčanom mrežastom rešetkom za sakupljanje voda uz staklene fasade, te polimerbetonski kanali Multiline V100 sa lijevano željeznom rešetkom na rampama te vatrogasnim prolazima, Multiline V150 sa lijevano željeznom rešetkom i ACO Spin slivnicima za odvodnju trga te Multiline V100 s pocinčanom rešetkom u sklopu fontane na središnjem trgu.

Za sakupljanje i obradu zauljenih otpadnih voda korišteni su samostojeći ACO separatori ECO JET. U prostorijama za obradu hrane u restoranima Mano 2, Mostovi, Dobra vina te u supermarketu Billa korišteni su visoko kvalitetni ACO slivnici i kanali iz nehrđajućeg čelika.

Garažno – servisni centar Green Gold-a koji se prostire ispod čitavog kompleksa sastoji se od servisno - uslužnog dijela na etaži -2 i garažno parkirnih mjesta na etažama -2, -3 i -4. Za odvodnju svih voda od pranja, kiše ili snijega u podzemnim garažama i manipulativnim prostorima korišteni su polimerbetonski ACO Multiline V100 plitki kanali sa lijevano željeznom rešetkom koji su spojeni na ACO garažne separatore za pročišćavanje.

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi

_________________________________

Downloads