Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

D-Marin marina Dalmacija, Bibinje - Sukošan (2016)

D-Marin marina Dalmacija danas je atraktivni nautičko – turistički punkt, vrlo značajan u lancu turističkih središta na istočnoj obali Jadrana. Ona spaja, a istovremeno i razdvaja dva slikovita turistička mjesta – Sukošan i Bibinje, ta dva ponosna mjesta bogata poviješću i tradicijom.

Protegnuta je na 35 ha površine na kopnu, isto toliko u moru, sa svojih 1200 potpuno opremljenih vezova u moru, kao i preko 300 vezova na kopnu i prekrasnom plažom. Zahvaljujući dubini mora i prostranim vezovima, opremljenim prema međunarodnim standardima, marina omogućava smještaj plovilima do 80 metara dužine.

Osobita pažnja pri izgradnji marine, posvećena je ne samo njenom izgledu, nego i zaštiti prirodne uvale u kojoj se nalazi. Svjesni da je očuvanje čistog mora i prirodnog i zdravog okoliša naša obaveza, marina je izgrađena tako da posjeduje vlastiti sustav za pročišćavanje otpadnih voda i poseban sustav za prinudnu izmjenu.

ACO rješenja na objektu

Ova najveća marina na Jadranu opremljena je ACO Multiline kanalima za odvodnju s velikih platoa servisnih zona, separatorima lakih tekućina na svakom od 22 podmorska ispusta, sustavom za sedimentaciju teških metala sa servisnih platoa te uređajima za pročišćavanje otpadnih voda s prališta brodova.

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi: