Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Autocesta Koridor 5c (2014)

Autocesta Beli Manastir - Osijek - Svilaj, dio je međunarodnog Paneuropskog cestovnog koridora 5c i jedan od najvažnijih ogranaka TEM/TER Projekta. Predmetna autocesta je dio europske mreže prometnica s oznakom E-73, koja sjever Europe povezuje s Jadranom. Prometni koridor Vc, koji se pruža od od Budimpešte preko Sarajeva do Ploča, složena je poveznica sjeverne, srednje i južne Europe i predstavlja izuzetnu vrijednost u kontekstu procesa privredne i prometne integracije srednjoeuropskog prostora.

ACO rješenja odvodnje

Centar za održavanje i kontrolu prometa (COKP) Đakovo - u kombinaciji nekoliko sustava odvodnje zadovoljili smo različite zahtjeve u projektu koji je iste namjene kao i COKP ČEPIN. Ugrađeno je 200 metara Multiline kanala, 100 metara Qmax kanala, te pedeset metara Monoblock RD kanala.

Autocesta Slavonika - Koridor Vc - odvodnja prometnice na mjestima gdje je bila potreba za sigurnosnim rješenjem odvodnje većih količina oborinskih voda s prometnice. Ugrađeno 200 metara Multiline kanala.

Centar za održavanje i kontrolu prometa (COKP) Čepin - rješenje odvodnje manipulativnih površina za potrebe vozila u službi Hrvatskih cesta, a za održavanje prometnice. Ugrađeno 500 metara Monoblock RD kanala.

Benzinska crpka PETROL  - odvodnja prometnih površina crpke i pratećih objekata na odmorištu Multiline V200 kanalima - 40m.

Galerija fotografija

Ugrađeni ACO proizvodi

__________________________________

Downloads