ACO referentni objekti

ACO proizvodi rijetko kad su zaobišli najznačajnije svjetske i domaće građevinske objekte. Širok spektar kvalitetnih i pouzdanih proizvoda za odvodnju oborinskih voda pružaju rješenje svakom postavljenom zahtjevu, od privatnih kuća do olimpijskih stadiona.

Istražite hrvatske ACO referentne objekte pomoću tražilice koja vam nudi mogućnost pretraživanja prema nazivu i/ili grupi proizvoda ili prema vrsti objekta koji tražite. Ukoliko je dostupan, Izvještaj s referentnog objekta nudi nešto detaljnije informacije o objektu, a možete ga pročitati ili preuzeti u PDF formatu.

Međunarodne ACO referentne objekte potražite na stranici ACO Austrije: www.aco.at/internationale-referenzen/


Remetinečki rotor, Zagreb (2019)

Rekonstrukcija remetinečkog rotora trajala je nešto više od godinu dana, a rotor je u promet pušten krajem siječnja 2020. Izgrađena su dva dvotračna tunela u smjeru istok-zapad, čime promet teče ispod rotora. Ovaj veliki cestovni rotor u gradskoj četvrti Novi Zagreb - zapad spaja Jadranski most, Jadransku aveniju, Aveniju Dubrovnik i Remetinečku cestu.

Idi na referencu

Most Čiovo, Trogir (2018)

Dugo očekivani most Čiovo pušten je u promet sredinom srpnja 2018. na veliko oduševljenje stanovnika Trogira i Čiova jer će uvelike rasteretiti prometne gužve za vrijeme turističke sezone. Na most Čiovo, ukupne dužine 547 metara, ugradili smo ACO HSD-2 mosne slivnike i ACO CityTop P Bituplan poklopce.

Idi na referencu Download

Državna cesta D 315, Trogir - Pantana

Zbog poznatih specifičnosti priobalne odvodnje (rekonstruirani dio dionice se nalazi na visini od 2 do 5 m.n.m.) i zahtjeva koje nameće intenzivan promet kako putničkih tako i teretnih vozila, odabrana je kombinacija šupljeg rubnjaka ACO KerbDraina za uzdužnu odvodnju oborina sa same ceste i monolitnog kanala ACO Monoblock RD200V za poprečnu odvodnju spojnih prometnica, koji udovoljavaju kako hidrauličkim perfomansama, tako i karakteristikama bitnim za sigurnost prometa.

Idi na referencu

TOP