ACO HRVATSKA

ACO razumije ključnu ulogu koju odvodnja ima za higijensku učinkovitost. Naši sustavi odvodnje pružaju najviši standard higijene kako bi se spriječila kontaminacija bakterijama. ACO proizvodi higijenskog dizajna primjenjuju standarde za površine u kontaktu s hranom prema HRN EN 1672 i EN ISO 14159. Naša HygieneFirst filozofija predstavlja naše opredjeljenje za isporuku proizvoda koji pružaju vrhunsku higijensku učinkovitost. Mi dizajniramo inteligentna rješenja odvodnje koji smanjuju operativne troškove bez kompromisa u pogledu sigurnosti hrane.

Pipe cijevi za odvodnju

 

  • ACO Pipe cijevi za gravitacijsku, podtlačnu ili vakuum odvodnju prema HRN EN 1124
  • Dostupno u kvaliteti nehrđajućeg čelika AISI 304 ili AISI 316L
  • Testirano i odobreno za tlak do 0,7 bara ili 2,0 bara prema HRN EN 1124
  • Visoka stabilnost i trajnost te nizak koeficijent istezanja

 

-          za gravitacijsku, podtlačnu ili vakuum odvodnju prema HRN EN 112

-          dostupno u kvaliteti nehrđajućeg čelika AISI 304 AISI 316L

-          testirano i odobreno za tlak do 0,7 bara ili do 2,0 bara sa dodatnom obujmicom prema HRN EN 1124

-          pikopasivizirana površina za bolju zaštitu od agresivnih medija

-          nizak koeficijent istezanja osigurava sigurnost i vodonepropusnost spoja cijevi

-          izuzetno niska hrapavost materijala osigurava vrlo odlične karakteristike protoka

-          visoka stabilnost i trajnost te mala težina


1. ACO Pipe cijevi moguće je čistiti pomoći vruće vode pod visokim tlakom, zahvaljujući značajno manjem koeficijentu istezanja nehrđajućeg čelika u odnosu na plastiku. Cijevi od nehrđajućeg čelika su također fleksibilnije od lijevano željeznih cijevi.
2. Prilikom horizontalne gradnje na ovjesu, ACO Pipe cijevi se ne savijaju pod gravitacijom, pa je moguće izvesti dulje linije bez potpornog ovjesa.


3. ACO Pipe cijevi su otporne na požar pa mogu prolaziti kroz zidove bez potrebe ugradnje dodatnih spojnica ili protupožarnih obujmica za sprečavanje širenja požara u susjedne prostorije.
4. Iako su nehrđajuće cijevi neprobojne za glodavce, ACO Pipe sustav uključuje i prepreku za štakore, dodatni element koji sprečava glodavce da ulaze dalje u sustav odvodnje ukoliko su već dobili pristup u cjevovod.5. Cijevi iz nehrđajućeg čelika mogu izdržati udarce koji bi bili pogubni za plastične ili lijevano željezne cijevi. ACO cijev se može savinuti bez pucanja, što je čini idealnim rješenjem za površine sa učestalim prometom. 6. I finalno, ACO cijevi su jednostavne za ugradnju. Lagane i dugotrajne, idealno su rješenje za projekte gdje se traže kratki rokovi izvođenja.


Izvadak iz kataloga V17                       pdf

 

ACO Pipe cijevi iz nehrđajućeg čelika                  xlsx
TOP