Donosimo vam nove dizajnerske pokrovne rešetke za ACO Self® odvodne kanale koje će zasigurno postati dizajnerski element prilikom uređenja vaše okućnice. Mogu se ispuniti drvetom, keramikom ili kamenom, a tu su i dvije lijevano željezne rešetke zanimljivog dizajna.

S ponosom vas obavještavamo da smo pokrenuli online trgovinu za ACO Self proizvode namjenjene za odvodnju i uređenje vaše okućnice.

Separator masnoća nove generacije ACO LipuSmart objedinjuje četiri funkcije u jednom pametnom i kompaktnom rješenju: separator masnoća, prepumpna stanica pročišćene vode, priključak za uzorkovanje i zajedničko automatizirano upravljanje cijelim sustavom.

Globalne klimatske promjene uzrokuju učestalu pojavu ekstremnih vremenskih prilika. U kombinaciji s ubrzanom urbanizacijom, današnji se projekti moraju pažljivo analizirati uz povećanje svojih kapaciteta za upravljanje površinskim vodama. ACO nudi praktična, ekonomski isplativa i održiva rješenja koja štite ljude od vode, i vodu od ljudi.

Vrijeme je postalo nepredvidljivo. Svojim inovativnim ACO Passavant Spin lijevano željeznim slivnicima za ravne krovove ACO predstavlja rješenje za budućnost, za sigurnu i modernu arhitekturu.

Četvrt stoljeća iskustva u upravljanju otpadnim vodama u proizvodnji vina omogućuje nam da razumijemo svakodnevne izazove s kojima se suočavate u svim područjima proizvodnje vina.

Inovativno rješenje za apsolutnu vodonepropusnost spoja kanala korištenjem gumene brtve integrirane u tijelo kanala.

Obratite se našem stručnom prodajnom i tehničkom timu za pitanja iz niskogradnje, visokogradnje, tretmanu otpadnih voda.

Predstavljamo nove ACO GRP - separatore lakih tekućina iz stakloplastike s revolucionarnom lakoćom rukovanja i ugradnje.

Prelistajte, ispišite ili pohranite željeni ACO katalog ili brošuru na svoje računalo. Dostupne su Vam i brojne upute za jednostavnu i sigurnu ugradnju naših proizvoda.

ACO. creating the future of drainage

ACO stvara rješenja za ekološke uvjete budućnosti

Globalne tendencije - kao što su klimatske promjene - zahtijevaju sve kompleksnije i sofisticiranije sustave odvodnje. ACO razvija inteligentna rješenja za odvodnju koje imaju dvojaku namjenu: štite ljude od vode, i vodu od ljudi.

Gledamo na tržište očima naših klijenata, možemo prepoznati njihove potrebe i stvoriti rješenja koja će zadovoljiti potražnju. Mi smo tržišni lideri s velikim međunarodnim iskustvom i sveobuhvatnim lokalnim pristupom.

TOP