ACO HRVATSKA

ACO LipuSmart - 4u1 rješenje

Separator masnoća nove generacije ACO LipuSmart objedinjuje četiri funkcije u jednom pametnom i kompaktnom rješenju: separator masnoća, prepumpna stanica pročišćene vode, priključak za uzorkovanje i zajedničko automatizirano upravljanje cijelim sustavom.

Saznajte više...

Upravljanje oborinskim vodama

Globalne klimatske promjene uzrokuju učestalu pojavu ekstremnih vremenskih prilika. U kombinaciji s ubrzanom urbanizacijom, današnji se projekti moraju pažljivo analizirati uz povećanje svojih kapaciteta za upravljanje površinskim vodama.

ACO nudi praktična, ekonomski isplativa i održiva rješenja koja štite ljude od vode, i vodu od ljudi.

Saznajte više...

Bez obzira što slijedi.

Vrijeme je postalo nepredvidljivo. Svojim inovativnim ACO Passavant Spin lijevano željeznim slivnicima za ravne krovove ACO predstavlja rješenje za budućnost, za sigurnu i modernu arhitekturu.

Saznajte više...

ACO odvodnja u industriji vina

Četvrt stoljeća iskustva u upravljanju otpadnim vodama u proizvodnji vina omogućuje nam da razumijemo svakodnevne izazove s kojima se suočavate u svim područjima proizvodnje vina.

Saznajte više...

ACO Multiline Seal in

Inovativno rješenje za apsolutnu vodonepropusnost spoja kanala korištenjem gumene brtve integrirane u tijelo kanala.

Saznajte više...

Imate pitanje? askACO

Obratite se našem stručnom prodajnom i tehničkom timu za pitanja iz niskogradnje, visokogradnje, tretmanu otpadnih voda.

Saznajte više...

Lagan kao plastika - čvrst kao beton

Predstavljamo nove ACO GRP - separatore lakih tekućina iz stakloplastike s revolucionarnom lakoćom rukovanja i ugradnje.

Saznajte više...

ACO katalozi i brošure

Prelistajte, ispišite ili pohranite željeni ACO katalog ili brošuru na svoje računalo. Dostupne su Vam i brojne upute za jednostavnu i sigurnu ugradnju naših proizvoda.

Saznajte više...

ACO. creating the future of drainage

ACO stvara rješenja za ekološke uvjete budućnosti

Globalne tendencije - kao što su klimatske promjene - zahtijevaju sve kompleksnije i sofisticiranije sustave odvodnje. ACO razvija inteligentna rješenja za odvodnju koje imaju dvojaku namjenu: štite ljude od vode, i vodu od ljudi.

Gledamo na tržište očima naših klijenata, možemo prepoznati njihove potrebe i stvoriti rješenja koja će zadovoljiti potražnju. Mi smo tržišni lideri s velikim međunarodnim iskustvom i sveobuhvatnim lokalnim pristupom.

 

 

 

TOP