Kao partner europskih normizacijskih organizacija ACO pomaže razvoju koncepata za sigurnost i trajnost te rješenja za zaštitu okoliša u izgradnji cestovne infrastrukture.

Donosimo vam nove dizajnerske pokrovne rešetke za ACO Self® odvodne kanale koje će zasigurno postati dizajnerski element prilikom uređenja vaše okućnice. Mogu se ispuniti drvetom, keramikom ili kamenom, a tu su i dvije lijevano željezne rešetke zanimljivog dizajna.

S ponosom vas obavještavamo da smo pokrenuli online trgovinu za ACO Self proizvode namjenjene za odvodnju i uređenje vaše okućnice.

Prelistajte, ispišite ili pohranite željeni ACO katalog ili brošuru na svoje računalo. Dostupne su Vam i brojne upute za jednostavnu i sigurnu ugradnju naših proizvoda.

ACO. creating the future of drainage

ACO stvara rješenja za ekološke uvjete budućnosti

Globalne tendencije - kao što su klimatske promjene - zahtijevaju sve kompleksnije i sofisticiranije sustave odvodnje. ACO razvija inteligentna rješenja za odvodnju koje imaju dvojaku namjenu: štite ljude od vode, i vodu od ljudi.

Gledamo na tržište očima naših klijenata, možemo prepoznati njihove potrebe i stvoriti rješenja koja će zadovoljiti potražnju. Mi smo tržišni lideri s velikim međunarodnim iskustvom i sveobuhvatnim lokalnim pristupom.