ACO HRVATSKA

Modularno rješenje. ACO ShowerDrain M tuš kanalica potpuno je usklađena sa #DrainWithBrain sustavom. Sadrži 360° okretni izljevni priključak koji pruža maksimalnu fleksibilnost i lakoću za sve montažne situacije.

ShowerDrain M


Minimalna visina ugradnje

Problematika oko visine ugradnje uvijek je aktualna, ne samo tijekom renovacije. Uz ACO ShowerDrain M imate pravo #DrainWithBrain rješenje na dohvat ruke: moguća je visina ugradnje od samo 74 mm do čak 148 mm. Osim toga, ugradnja se olakšava izborom između četiri varijante izljevnog zapora za miris.


Fleksibilno podesivo izljevno tijelo

Ovisno o zahtjevima ugradnje, možete kombinirati ACO ShowerDrain M kanalice s četiri različito izljevena tijela. Izljevna tijela ACO ShowerDrain M mogu se fleksibilno okretati ovisno o poziciji odvodne cijevi. Centralno pritegnuto izljevno kučište je čvrsta veza koja sigurno drži zapor za miris na svom mjestu i nakon ugradnje.


Čvrsto integrirana brtva

Trajno zabrtvljeni spoj između komponenata važna je za vrijeme instalacije. Svi odvodni elementi ACO ShowerDrain M opremljeni su trajno injektiranom brtvom. Stoga je nemoguće izostaviti brtvu tijekom montaže, čime se eliminiraju pogreške prilikom ugradnje.

Dizajnerske pokrovne rešetke za ShowerDrain M linijske kanale mogu biti izrađene od elektopoliranog čelika, stakla ili keramičke ispune.

ACO ShowerDrain M tuš kanalica ima 360° okretni izljevni priključak što cijelu ugradnju čini značajno lakšom od samog početka. Konstrukcija je jednodijelna, tijelo kanala i zapor za miris su navojnom spojnicom sigurno spojeni u jedno tijelo čime je eliminirana složena i dugotrajna predmontaža.

TOP