ACO HRVATSKA

Upravljanje oborinskim vodama

Globalne klimatske promjene uzrokuju učestalu pojavu ekstremnih vremenskih prilika. U kombinaciji s ubrzanom urbanizacijom, današnji se projekti moraju pažljivo analizirati uz povećanje svojih kapaciteta za upravljanje površinskim vodama. ACO nudi praktična, ekonomski isplativa i održiva rješenja koja štite ljude od vode, i vodu od ljudi.
Saznajte više...

ACO odvodnja u industriji vina

Četvrt stoljeća iskustva u upravljanju otpadnim vodama u proizvodnji vina omogućuje nam da razumijemo svakodnevne izazove s kojima se suočavate u svim područjima proizvodnje vina.
Saznajte više...

ACO Multiline Seal in

Inovativno rješenje za apsolutnu vodonepropusnost spoja kanala korištenjem gumene brtve integrirane u tijelo kanala.
Saznajte više...

Imate pitanje? askACO

Obratite se našem stručnom prodajnom i tehničkom timu za pitanja iz niskogradnje, visokogradnje, tretmanu otpadnih voda.

Saznajte više...

Lagan kao plastika - čvrst kao beton

Predstavljamo nove ACO GRP - separatore lakih tekućina iz stakloplastike s revolucionarnom lakoćom rukovanja i ugradnje.

Saznajte više...

ACO katalozi i brošure

Prelistajte, ispišite ili pohranite željeni ACO katalog ili brošuru na svoje računalo. Dostupne su Vam i brojne upute za jednostavnu i sigurnu ugradnju naših proizvoda.
Saznajte više...

ACO. creating the future of drainage

ACO stvara rješenja za ekološke uvjete budućnosti

Globalne tendencije - kao što su klimatske promjene - zahtijevaju sve kompleksnije i sofisticiranije sustave odvodnje. ACO razvija inteligentna rješenja za odvodnju koje imaju dvojaku namjenu: štite ljude od vode, i vodu od ljudi.

Gledamo na tržište očima naših klijenata, možemo prepoznati njihove potrebe i stvoriti rješenja koja će zadovoljiti potražnju. Mi smo tržišni lideri s velikim međunarodnim iskustvom i sveobuhvatnim lokalnim pristupom.

 

 

 

TOP