ACO HRVATSKA

ACO. creating the future of drainage

Proizvodimo odvodne sustave preradom polimerbetona, nehrđajućeg čelika, plastike, lijevanog željeza i armiranog betona. Budući da proizvode stvaramo unutar ekološki prihvatljivih procesa, te ih potom kreativno iskoristimo, ACO proizvodi zadovoljavaju up-to-date zahtjeve za tehničke inovacije, ekonomične primjene i održive gradnje.

 

 

 

Postoji još jedan čimbenik koji karakterizira ACO snagu: smatramo da je komunikacija presudan parametar za uspjeh tvrtke. Uz intenzivno upravljanje znanjem, koristimo svaku priliku za povezivanje i razmjenu kreativnosti, znanja i iskustva u svijetu, koje rado dijelimo sa partnerima i klijentima.

ACO Academy

 

 

 

 

Kreativni rad uspijeva bolje u kreativnom okruženju. Umjetnost je stoga sastavni dio ACO korporativne kulture. Od 1999. godine NordArt se etablirao kao najveća izložba suvremene umjetnosti u Sjevernoj Europi. 

NordArt

 

 

ACO je u Hrvatskoj prisutan punih 19 godina pod nazivom ACO Građevinski elementi d.o.o. Izrazito smo ponosni na sva dostignuća, u svakom projektu dajemo maksimalno od sebe i zajedno se veselimo svakom novom izazovu.

ACO Team 

TOP